Städa =)

Ack så jag ljög nu... Detta är inte att städa, detta är att SANERA! Har ju som tidigare nämnts inte haft tid/ork/lust att städa på många herrans veckor. Men nu är jag tvungen att ta tag i detta eftersom svägerskan kommer i morgon. Har fått för mig att jag måste visa mig från den bästa sidan när hon dyker upp =)

En tanke slog mig då jag la ner några lågenergi lampor i en låda i köket... (Mina vanliga lampor har jag i städskåpet) Lamporna hamna i en sån där "pryl låda". Ni vet, en sån där som man slänger ner allt som inte riktigt har någon given plats. Min sån låda innehåller allt ifrån recept och påsförslutare till lampor.
Har alla en sån låda? Vad innehåller Din isf?

Ja nu fick ni nåt att fundera över! Så nu ska jag återgå till att sanera och sedan leta reda på kissarna som springer och gömmer sig så fort jag gör nåt vettigt =)

Kram å Hej

Kommentarer:

1 Tia:

Hmmm om man ändå bara hade haft en sådan.

Teckningar från barn (seriöst, de e inte fina så man vill inte ha de framme men har inte hjärta nog att slänga dem), en tavla som en god vän gett mig, några bomullssnören, satinband, lappar av allehanda slag med telefonnummer, några kattleksaker som jag inte bestämt om geten flo får leka med eller ej, en dockningsstation till min förstörda kamera.

Och en massa annat

2 Josefine Eklid:

Hejhej. :) Tack så mycket. Ska vi länkbyta? Alltså, jag skriver upp dig på 'länkar' & du skriver upp mig?:) ha det så bra. / Josefine.

Kommentera här: