Yey!!!!!!!!!!!!!!!

Nu är de ändring på gång!!!!!!!!!! Jag har äntligen fått tag på lägenhet i staden! Men de e bråttom kan jag lova... Den är ledig från och med 1/12! Hur tusan ska jag hinna packa och rensa ut massa skit?! Måste göra mig av med ca 20kvm prylar! Nån som vill ha nåt?

Jag har fortfarande inte fotat mina nya skor... Men Johanna trollade fram en bild! Den går dock inte lägga upp här... Så ni får gissa hur dom ser ut =p

Nu ska jag slänga prylar!!!!!!!!!!!

Kram å Hej

Dött?

Nejdå! Jag lever lite iaf =) Men har inte riktigt haft nåt att skriva om...

Så vad har jag haft för mig sen sist? Vi tar det i bilder =D


Har gjort kistdekoration....

Sovit....

Å sovit....


Jobbat...

Å jobbat...
Tro mig kära läsare när jag säger att när de bilderna togs var det verkligen fel dag att glömma bort att byta skor! Luffsade iväg ut i kylan i foppatofflor!!!!!!!!! Kallt så in i h*****e!!!!!!!!

Men idag har jag faktiskt varit in till stan och köpt vinterskor! Dom första på 5 år!!!!!!!!!! Och dom är superfina! Men orka inte ta bild å lägga upp, de får ni se senare. Köpte även nya duntofflor, så nu slipper grannarna lyssna på mina smällande leder i fötterna =)

Nä nu ska jag slänga mig på soffan en stund innan jag ska krypa till sängs och läsa sista kapitlet i Män som hatar kvinnor. Helt klart en fantastisk bok!

Kram å Hej

Å Gnatt så småningom =)