Trååååååkigt!!!!!!!!!!!

Är hemma sen en vecka tillbaka med ond rygg och nu börjar de bli riktigt tråkigt! Så där så man blir överlycklig när telefonen ringer... Sen att det är försäljare va skitsamma. Ringde en nyss som var riktigt rolig! Lät så där lagom målbrottsknirrande. Och nada koll på vad han sa.... Har svårt att tänka mig att det finns naturläkemedel som ökar ens humor... Iaf inga lagliga =D Och framförallt inte av blåbär =S
Men igår ringde en som inte va lika rolig... Slutade med att jag sa åt honom att gå ut och köpa en lexikon och kolla upp vad NEJ betyder.

I övrigt då? Näe, de händer verkligen inte mycke nu! Köpt ett nytt te... Men de antar jag att ingen vill läsa om...

Btw, Herr Nilsson svävar inte på något vis, han håller koll på vad som händer på datorn.

Nu kanske de syns tydligare?
Och när han inte gör de så jagar han "SängRåttan"

Eller är helt enkelt lite go me Gabriel


Detta sker dock endast när han är lugn å snäll... Annars skuttar han mest runt.
Och du Reidar! Du kan få låna honom som hjälp vid plåtläggning, men endast om du lovar att inte nysa så han flyger bort! ;D

Btw, mina kissar är iaf inga AlkoholKissar....

Men de e Harley =)

Nu ska jag göra nåt kreativt... Typ... KAFFE!!!!!!!!!!!!!

Kram å Hej

Förklaring följer....

För att förtydliga vad jag menar med att det är synd om min telefon kommer här lite bevis:

Herr Nilsson håller koll...

Nästa gaddning?

I brist på öppenspis njuter Gabriel framför ljuslyktor =)

Som ni ser så blir de väldigt bra bilder med min nya telefon... Men används den mycket? Näe....

Nåväl...

Har varit en väldigt långsam vecka nu... Lyfte ett bord i måndags och sen dess har jag varit hemma från jobbet med ond rygg. Och vad finns att göra hemma då? Sticka och läsa böcker! Ja... Naturligtvis har jag dessutom beställt massa flera böcker! Hur ska detta sluta?! Ingen kommer vilja hjälpa mig om (när) jag ska flytta igen... Men som tröst kan jag informera om att det är pocket! Inte riktigt lika tunga med andra ord. Och några böcker ska jag slänga (trot eller ej!) då dom inte riktigt fyller någon funktion i mitt liv.

Nu ska jag dock se om det finns nån annan form av föda i mitt hem än kaffe... Hunnit med 9 koppar men ingen mat... När jag tänker efter så glömde jag nog de där med mat igår med... Tokigt de kan bil va? =)

Kram å Hej

Stackars....

Kom på mig själv idag med att sitta och tycka synd om min telefon...
Inte för att jag tappar den eller för att jag misshandlar den eller så. Utan för att den klarar av så mycke mer än den får chans att visa.
Ja menar; en arbetshäst som inte får arbeta blir skum, en jakthund som inte får jaga blir skum, en vallhund som inte får valla blir skum. Vad händer med en supertelefon som inte får vara super?

Märks ganska tydligt att jag är hemma från jobbet idag va? Blir lätt så här då när jag inte får träffa massa folk å bli trött i skallen. Om en pratkvarn inte får prata så blir den skum, med andra ord =D
Har pajjat ryggen. Förhoppningsvis väldigt tillfälligt, men de tog en jäkla tid att ens ta mig upp ur sängen idag...
Fy fasn sånt plågeri detta är! Vara hemma med smärta när de snöar ute!!!!!!!!!! Ja vill ut å fånga snöflingor!

Men nu ska ja återgå till soffan!

Kram å Hej