Helg?

Ute i stora staden pågår just nu Yran för fulla muggar. Men som alltid så vägrar jag att gå. För mycke folk på för liten yta. Har varit in på stråket en sväng, men vi avlägsnade oss lika fort igen så de bara kostar och är trångt å jäklit. Nä tacka vet ja soffan å film =)

Denna fredag har varit riktigt lugn, om man bortser från stressandet med läxa som jag som alltid sparar tills sista sekund med. Men har i övrigt mest bara glidit med i dagen.
Och i morgon är de familjemiddag som gäller =) Har blivit allt mer sällan vi träffas hela högen, men i morgon så smäller det =D Får se hur långvarig man blir där dock... Har en förmåga att inte ha ork med massa folk allt för länge, men familjen kanske är en annan sak? Om inte så tar jag med mig Tia och går ut på promenad.

Nu lockar soffan på mig!

Kram å Hej å Trevlig Kväll

Orolig

Är så förbenat orolig över att jag ska misslyckas med läxan som ska lämnas in denna vecka. Är så många som tycker att jag ska göra annat... Visst, kalas har varit bestämt länge, men allt annat då? Jag har inte tid att agera "klätterställning"! Har inte tid med en massa "lull lull". Varför går de inte bara respektera att vissa har förbannat mycke att göra trots semester?! De ska ringas, mailas, smsas osv... Jag har inte tid!!!!!!!!! Och inte viljan heller för den delen!
Så varför ska de vara så otroligt svårt att bara låta mig vara?!

Dags att plugga vidare.

Kram å Hej

En dag kvar...

Och det känns underbart!!!!!!!!!! Snart semester =) Åh va jag ska... Slappa =D

Visst har det varit jobbigt. Men när jag väl satte mig ner och funderade på det hela, så såg det allt utom mörkt ut. Jag lämnar med en skräll! Och jag kommer inte tillbaka! Allt kan ju faktiskt bara bli bättre.

Framtiden, jag är redo =D

Kram å Hej