Jävla skata!

Där gick jag i godan ro och ser en skata flyga runt me nåt stort byte. Försökte ett tag se vad den fångat men gav upp. Å *BAM* så fick jag bytet i skallen! Hade väntat mig att se en mus eller liknande, men icke! Nä skatorna här på byn vill ju ha efterrätt! Så skatjäkeln bombardera mig med en CHOKLADBOLL!!!!!!!!!!!! Lyxigt ska de va minsann =)

Förutom det så händer de inte så mycke här på byn... Jo! Grattis till Johanna och Dennis som fick en liten tös igår =)

Har klurat lite på min åsikt om att FjösLyftarBrorMin ska gadda sig. Och har kommit på vad jag tycker han ska ha. Jag har ju två bröder och nån av dom bara MÅSTE göra ett hjärta och skriva "LillaSyster" i det. För jag är ju deras absoluta favorit i hela vida världen?!

Nä nu ska jag nog börja fundera på att krypa i säng så jag orkar dricka på tok för mycke kaffe och skriva allt för mycke läxor i morgon.

Kram å Hej å Gnatt

Skumt...

Satt just och fundera på att man spenderar på tok för mycke tid me arslet på skrivbords stolen. Kom på att det vore perfekt om ja hade ett sånt där höj å sänkbart skrivbord... Då kan ja göra annat samtidigt som ja pluggar osv. Längre kom ja inte i funderingen innan jag haka upp mig på att det heter "höj å sänkbart"... Vad händer om man ska beställa ett och bara nämner höjbart? Kan man då inte sänka det igen? Jaja, dagens i-lands problem... Men watta fökk! Inte mitt fel att jag tänker ibland!

Vad har hänt sen sist då? Jo... Jag har hämtat typ 10 paket till! Jäklar va de inte är bra att man kan handla när man ändå sitter vid sitt icke höj å sänkbara skrivbord! Och hur mycke vettigt fanns i paketen då? Tjaaa... Kanske 5 saker...

En kompis från förr hörde av sig i torsdags! Skojsigt! Mer än så får ni inte veta =p Hehe =)

Nu ska jag försöka få nåt vettigt gjort... Kanske leka "fångarna på fortet" me kissarna? Alla lådor stor ju kvar precis där ja lämnat dom... "Inte nudda golv" kan också funka...

Men nu har jag iaf uppdaterat =D

Kram å Hej

Jahapps

Då var semestern snart slut... Suger!!!!!!!!!! De onda i nacken är tillbaka som om de var nyss jag vurpa. Men i söndags var det faktiskt hela 2 år sen. Tiden går fort när man.... Har ont?

Veckan har iaf varit mycket lugn. Varit och hämtat ut några paket med Petra och sen mest pluggat. Ja å idag var jag ut till Vike och gratta svägerska. Men i övrigt ganska händelselös...

Nä nu ska jag ta ett gäng Pamol och lägga mig ner. Har så jävulskt ont!!!!!! Känns som skallen ska explodera bara av att jag andas. Normalt?

Kram å Hej å Gnatt