De va då själva!!!!!!!!!!

Nu har jag fixat å trixat å donat! Men inte fasn får jag till en bild på mig här på bloggen! Nä den har jag tydligen slarvat bort nånstans i allt trixande! Så jag får helt enkelt sitta och tjura tills någon jäkel tar och hjälper mig med detta. Japp! Så får de bli =)

Har iaf haft en mycket bra dag =) Kört lite bil och umgåtts me familjen. SötNötBror med sambo och knodd fattades dock =( Men de e väl sånt man får tåla så länge de finns fjös att lyfta? Fick iaf gå en skön promenix me Tia =) Måste flytta så jag hamnar närmare henne å NötSötBroder så kanske hon och jag kan umgås lite mer?

Nu ska här bytas gardiner och fixas i hemmet så de kanske går att röra sig här så småningom?

Kram å Hej

Snart är det jul igen =)

Jaja, jag VET att det är några månader kvar! Men man måste ju förbereda allt i god tid! Då slipper man julstressen...
Har kommit på så bra saker att önska mig i år =) Så här är det nämligen: jag är i stort behov av en bokhylla eftersom den jag har håller på att tippa bara man tittar på den. Och vipps så slog tanken mig att jag ju faktiskt har en "handy man" bror som i ett naffs skulle kunna slänga ihop lite plankor å färg så det blir en superb bokhylla i vitt =) Jaja, han måste bli klar me fjöse först, men när de blåser å är kallt så kan han vara inne å bygga hylla till älsklings systern =) Smart va?
Å svägerskor med koll har jag och dom kan garanterat slå sina kloka huvuden ihop och hitta massor av böcker att fylla hullan med =D Å VIPPS! Så har jag inte bara en jättefin bokhylla utan också massor av nya böcker =D
De e inte klokt va smart jag är ibland =D

Så, SötNötBror, lägg projektet med att bygga höj & sänkbart skrivbord till mig åt sidan en stund och ge dig på att bygga en bokhylla istället =)

Nu ska jag försöka leka "nyhets skribent" och göra nån form av knasig artikel till min sista inlämningsuppgift till skolan innan jag ska ha "lov".

Kram å Hej

Sökes!!!!!!!!!

Jag är i behov av att hitta ett fik. Inget vanligt random fik, utan ett där man kan dricka te ur riktigt stora muggar (läs: baljor) och äta en kanelbulle i samma size som skallen. Där kaffet inte är massproducerat utan gärna kok kaffe, som även det går att få i riktigt stora muggar. Vars finns de nåt sånt? Nån som har koll?

Å just ja! Jag ska ta pause i studierna. Till nästa år. Måste ta och landa lite fint innan de slutar illa.

Och hörrö du, SötNötBror! Nu har jag länkat! Till dig me Zandra =) Så nu måste ni uppdatera i massor =D

Kram å Hej