Im alive!

Klagomål har åter framkommit över att jag så sällan uppdaterar... Då är frågan: Händer inget eller händer för mycke? Är nog ett mellanting =D

Har iaf gått på semester nu. Vlken påbörjades med nattvandring på yran i fredags. Mycket intressant, men inget jag tänker göra om. Träffade på många trevliga, men är inge förtjust i själva yran.

I tisdags blev de öl (cider för mig) och tekken 6 turnering hos M&S. Fast Sofie va inte hemma... Så jag hade lite utklassning där =D Om någon vill göra mig extremt lycklig så köp en konsoll å tekken 6 till mig å jag är evigt tacksam (och håller mig hemma konstant).

Sen har de vare lugnt... Mest bara läst och slappat. Ska snart ställa mig å baka lite. Tycker ju sånt e skoj så när någon fyller år så pasar jag på! Tänkte göra en "kladdkaks tårta" med lite allt möjligt i och på... Blir vitchoklad grädde bland annat. Tänkte även slänga ihop lite hallongrottor. Orkar jag så blire nog lite småkakor me. Ska försöka vara lika duktig som Z... Men hennes kak kalas kommer ja nog aldrig i närheten av!

På tal om Z.... När kan man börja handla saker till ett ofött syskonbarn? Ska bli enormt spännande att få se ytteligare en liten en växa och få se vad det blir för personlighet =) Längtar nog kanske mer än föräldrarna själva =D STORT GRATTIS TILL ER SÖTNÖTAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Så, vad ska ja mer hitta på med på semestern? Läsa ut en bok till, åka en sväng till föllinge å dricka kopiösa mängder kaffe =) Låter väl som en bra plan? Magen har ju nästan läkt så nu finns inget kaffehinder längre =D

Dags att börja baka!!!!!!!!!

Puss å Kram världen!!!!!!!!!!!